Contact

't Vispunt

We dachten dat het moeilijk uit te leggen was wat we wilden creëren. Maar de mensen van Bossuyt begrepen ons meteen. Ze tekenden de plannen en die zaten helemaal juist. Charlotte en ik willen dat de mensen weer in een viswinkel terecht komen zoals vroeger, maar dan wel voorzien van moderne apparatuur en techniek natuurlijk.

"We dachten dat het moeilijk uit te leggen was wat we wilden creëren. Maar de mensen van Bossuyt begrepen ons meteen. Ze tekenden de plannen en die zaten helemaal juist."

Daarom hebben we voor ruwe materialen gekozen, die warmte brengen en authenticiteit. Steigerhout, verroeste platen die de binnenkant van een schip nabootsen, koper... De eye-catcher is misschien wel onze wand in blauwe Marokkaanse tegeltjes. Hier en daar hebben we ook mozaïek verwerkt. Kortom, het is gedurfd maar heel geslaagd.

Onze klanten reageren bijzonder positief. Verrast ook, en dat was ook onze bedoeling. We merken dat we sinds de vernieuwing van onze viswinkel een jonger publiek aantrekken, bovenop de trouwe klanten. Dat zorgt voor meer omzet en daar zijn we blij mee.

Gelijkaardige realisaties
Slagerij De Clercq

Lochristi



Bekijk dit project  
Bakkerij Buntinx

Neeroeteren



Bekijk dit project  
Slagerij Stadius City

Gent



Bekijk dit project  
Chocolate Square

Turnhout



Bekijk dit project  
Blijf op de hoogte van de laatste trends

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van onze nieuwste projecten en de laatste trends.