Bossuyt Horeca interiors

Horeca


De inrichting van uw bar, restaurant of tearoom moet overeenkomen met de producten die u verkoopt, de prijzen die u aanrekent en het cliënteel dat u beoogt. Bij Bossuyt Horeca Interiors adviseren wij u graag om die aspecten op één lijn te krijgen.

Wij creëren beleving

Een horecazaak mag gerust spannend zijn: een goed ingericht restaurant, tearoom of broodjeszaak biedt afwisseling en verrassing. Dat doel bereikt u met hoge en lage wanden, heldere en lichte ruimtes, vergezichten en doorkijkjes, koele en warme omgevingen… Onze specialisten helpen u graag met hun knowhow en ervaring om die belevenissen te creëren in uw horecazaak.

Op deze horecazaken hebben wij onze stempel al gedrukt.

Uw voordelen

Voordeel

Close to you

Belevingsconcept via
DNA-analyse

Bossuyt analyseert het DNA van uw klant, uw product of dienst en uzelf. Op basis van die resultaten werkt Bossuyt een volledig belevingsconcept uit, van design tot creatie.


Voordeel

Inspiration

Unieke ontwerpen op maat

Uw producten & diensten worden optimaal beleefd en gepresenteerd. Het volgen van trends en nieuwe technieken is een must voor Bossuyt Shop Interiors.


Voordeel

90 jaar expertise

In-house productie door vakmannen

Bossuyt werkt met in-house perfectionisten van adviseurs, interieurarchitecten en gespecialiseerde vakmannen.


Voordeel

Samen content

Tevreden klanten

Wij brengen beleving in uw zaak. Uw klant zal dan ook met volle teugen genieten. Iedereen tevreden. Samen content.


meest recente horeca-realisaties

Laat je inspireren

HORECA
Food Trends: Eatail

De Eatail trend manifesteert zich op verschillende manieren. Het restaurantgedeelte kan primeren op de detailhandel en vice versa of beide worden evenwaardig beschouwd.



Lees artikel  
HORECA
Horeca Trends: Blurred Concepts

Blurred concepts zijn een manier om nieuwe klanten aan te trekken, wat zeker voor kleine merken en starters erg interessant kan zijn.



Lees artikel  
HORECA
Bezoek Bossuyt Horeca Interiors op Horeca Expo

Je vindt ons terug op stand 1.548 in hal 1



Lees artikel  

Bekijk ook onze andere units