Bel ons nu 056 36 11 70

inspiratieblog

HORECA
Food Trends: Eatail

De Eatail trend manifesteert zich op verschillende manieren. Het restaurantgedeelte kan primeren op de detailhandel en vice versa of beide worden evenwaardig beschouwd.



Lees artikel  
HORECA
Horeca Trends: Blurred Concepts

Blurred concepts zijn een manier om nieuwe klanten aan te trekken, wat zeker voor kleine merken en starters erg interessant kan zijn.



Lees artikel  
FOOD
Food Trends: Crafters Are The New Rockstars

Niet alleen bij detailhandel, maar ook in de horeca en vele andere sectoren zie je een algemene herwaardering van traditionele ambachten.



Lees artikel  
FOOD
Food Trends: Food Labs

Winkelen is niet meer louter praktisch. In plaats van een tussenstop te zijn op weg naar huis, kan een winkel ook een bestemming op zich zijn.



Lees artikel  
FOOD
Food Trends: Blurred Concepts

De Blurred Concepts trend verwijst naar kruisbestuivingen. Naar anti-hokjes denken en naar elkaar toegroeien



Lees artikel  
FOOD
Food Trends: No-Waste

No-Waste concepten worden gedragen door sterke waarden als fundamenteel respect voor mens, dier en natuur.



Lees artikel  
FOOD
Food Trends: Connected Convenience

De Connected Convenience trend zet food retailers aan om de inrichting van hun zaak volledig te richten op een efficiënte beleving.



Lees artikel  
FOOD
Food Trends: Food Boutiques

Onder deze trend wordt voeding volledig uit zijn traditionele context getrokken. Producten worden niet gewoonweg uitgestald, maar als exclusieve creaties luxueus tentoongesteld.



Lees artikel  
FOOD
Food Trends: Colourful Escapism

In tegenstelling tot de Food Labs trend, draait het bij deze trend niet om expert of kenner te zijn of worden, maar om te proeven en te ontdekken.



Lees artikel  
HORECA
Bezoek Bossuyt Horeca Interiors op Horeca Expo

Je vindt ons terug op stand 1.548 in hal 1



Lees artikel