Contact

Nieuws en inspiratie

FOOD
Huppa Food Fair 2024: een (her)opfrissing van uw zaak.

Van 13 tot 16 oktober strijkt de Huppa Food Fair neer in de Planet Group Arena (KAA Gent).



Lees artikel  
PHARMA
Pharmanology 2024: Hoe ziet uw apotheek van de toekomst eruit?

Bezoek ons op stand 320 op 12 en 13 oktober 2024 in de Waagnatie Expo & Events, Antwerpen



Lees artikel  
FASHION
Met welke 5 zaken moet je rekening houden bij de inrichting van een optiekzaak? Een gids van Bossuyt Shop Interiors.

De juiste sfeer creëren en een fijne ervaring bieden aan je klanten is belangrijk voor het succes van je zaak.



Lees artikel  
BEAUTY
BV kapper Jochen Vanhoudt opent nieuwe zaak op Antwerps Operaplein

Bossuyt Shop Interiors uit Kuurne en Boechout zorgde voor het design en inrichting van het salon.



Lees artikel  
BEAUTY
Welkom Alex!

Bossuyt Beauty Interiors versterkt zich met Alex Vereecken.



Lees artikel  
FOOD
Bossuyt Shop Interiors bundelt de krachten met Lemmens Winkelinrichting

Bossuyt Shop Interiors uit Kuurne kondigt vandaag de overname van Lemmens Winkelinrichting uit Boechout aan.



Lees artikel  
FOOD
Food Trends: Crafters Are The New Rockstars

Niet alleen bij detailhandel, maar ook in de horeca en vele andere sectoren zie je een algemene herwaardering van traditionele ambachten.



Lees artikel  
FOOD
Food Trends: Colourful Escapism

In tegenstelling tot de Food Labs trend, draait het bij deze trend niet om expert of kenner te zijn of worden, maar om te proeven en te ontdekken.



Lees artikel  
FOOD
Food Trends: Food Boutiques

Onder deze trend wordt voeding volledig uit zijn traditionele context getrokken. Producten worden niet gewoonweg uitgestald, maar als exclusieve creaties luxueus tentoongesteld.



Lees artikel  
FOOD
Food Trends: Food Labs

Winkelen is niet meer louter praktisch. In plaats van een tussenstop te zijn op weg naar huis, kan een winkel ook een bestemming op zich zijn.



Lees artikel  
FOOD
Food Trends: Blurred Concepts

De Blurred Concepts trend verwijst naar kruisbestuivingen. Naar anti-hokjes denken en naar elkaar toegroeien



Lees artikel  
FOOD
Food Trends: No-Waste

No-Waste concepten worden gedragen door sterke waarden als fundamenteel respect voor mens, dier en natuur.



Lees artikel  
FOOD
Food Trends: Connected Convenience

De Connected Convenience trend zet food retailers aan om de inrichting van hun zaak volledig te richten op een efficiënte beleving.



Lees artikel  
HORECA
Food Trends: Eatail

De Eatail trend manifesteert zich op verschillende manieren. Het restaurantgedeelte kan primeren op de detailhandel en vice versa of beide worden evenwaardig beschouwd.



Lees artikel  
HORECA
Horeca Trends: Blurred Concepts

Blurred concepts zijn een manier om nieuwe klanten aan te trekken, wat zeker voor kleine merken en starters erg interessant kan zijn.



Lees artikel